Riadenie

Dynamické osvetlenie

                                    jasná úspora

Veko vyhľadáva inteligentné a udržateľné produktové riešenia viac ako 40 rokov. Ako výsledok, R & D vyvinulo produkty systému pre dynamické osvetlenie.

Hlavnou výhodou je, že okrem úplne nového systému môže byť dynamické regálové osvetlenie pridané k existujúcej VEKO lište (od roku 1976) s existujúcimi profilmi a elektroinštaláciou.

Svietidlá a akékoľvek reflektory môžu byť vymenené a presunuté, takže existujúce osvetlenie môže byť jednoducho tefektívnené. Vďaka tomu je možné jednoducho inštalovať energeticky úsporné systémy, a teda ušetriť veľkú sumu peňazí.

Svetlo len tam…

         …a vtedy, kedy je potrebné

VEKO Vám riadenia osvetlenia nie len dodá, ale pomôže aj s ich návrhom a nastavením. Bez starostí tak získate riadený osvetľovací systém, od jednoduchého spínania, skokového riadenia intenzity osvetlenia až po komplexné plne integrované systémy integrované do počítačových ovládacích systémov.

Detekcia prítomnosti

                   účinné a šetrné k životnému prostrediu!

Veko neustále hľadá riešenia pre osvetlenia šetrné k životnému prostrediu. Nechávať svetlá svietiť, keď nikto nie je prítomný, je jednoduchý príklad častého plytvania energiou. Je to veľmi zlé pre minutú energiu a náklady na ňu, ako aj veľmi škodlivé pre životné prostredie. Preto je Veko riešením inštalácia detektorov prítomnosti.

To eliminuje potrebu vypínačov a namiesto nich sú inštalované slučky detekcie prítomnosti. Okrem toho, zostavenie elektrického systému je rýchlejšie a lacnejšie. Detektor pohybu automaticky zapne svetlá, keď je niekto prítomný a senzor denného svetla zaisťuje, že svetlá svietia len vtedy, keď je málo alebo žiadne denné svetlo.

Výhody detektorov pohybu

– Maximálny komfort, svietidlo sa rozsvieti, akonáhle je niekto prítomný.

– Energeticky úsporné vďaka selektívnemu ON/ OFF prepínaniu.

0
Connecting
Please wait...
Napíšte nám

Prepáčte, ale momentálne niesme online. Napíšte nám a my vám odpovieme.

Vaše meno
* Email
* Pošlite nám správu
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Vaše meno
* Email
* Describe your issue
Sme online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?