Priemysel

Priemyselné osvetlenie VEKO Lighstsystems:

V priemyselných priestoroch sa v našich podmienkach používajú kusové svietidlá alebo tzv. high-bay svietidlá, čiže svietidlá s vysokým výkonom a vo vysokom krytí IP. Ku každému svietidlu je potrebné priviesť kábel, a spraviť samostatný rozvod pre núdzové osvetlenie a senzory. VEKO Lightsystems má ako jediný výrobca na trhu lineárny osvetľovací lištový systém kompletne v krytí IP54 alebo IP65 s vysokou mechanickou odolnosťou IK10. LED svietidlá v ňom osadené vydržia teploty do 35°C (nižšie výkony s riadením až 45°C)a špeciálne trubicové svietidlá až do 70°C. V priemyselne je možné použiť VEKO systém v týchto priestoroch:

Výrobné priestory pre „Automotive“

Výroba pre automobilový priemysel je známa turbulentnými zmenami rozmiestnenia rozloženia výroby v rámci výrobného priestoru. V prípade potreby predinštalovaný „klik“ systém umožňuje bez nástrojov vymeniť alebo upraviť rozmiestnenie komponentov a svietidiel lineárneho lištového systému VEKO. Integrované alebo centralizované riadenie Vám umožňuje upraviť logiku ovládania a počas celej životnosti systému zabezpečiť osvetlenie len tam kde je potrebné a len vtedy keď je potrebné.

Lakovne karosérií a iných súčiastok

Veko Lighsystems vyvinulo špeciálnu zostavu LED  a TL5 svietidiel spolu s lištovým systémom, ktorý neobsahuje žiadny silikón a krátero-tvorné látky, ktoré by mohli zničiť povrchovú úpravu farby. Všetky tieto vlastnosti boli skúšané laboratóriom BASF podľa noriem koncernu VW. Systém môže byť v krytí IP20/54/65.

Kovo-vyrobné a prašné priestory 

A-solutions a VEKO Lightsystem spravilo množstvo projektov takýchto priestorov. Odolné materiály a vysoké krytie celého systému ako aj jeho mechanická odolnosť predurčujú použitie lineárneho systému aj pre takéto priestory. Čistenie lunárneho systému VEKO spôsobené netoxickými výparmi a prachom je veľmi jednoduché.

Priestory s vyššou teplotou

Hliníkové telo lištového osvetľovacieho systému VEKO je celým svojím vyhotovením ideálny pasívny chladič. komponenty v ňom umiestnené majú tak ideálnu teplotu a je zabezpečené ich chladenie. LED svietidlá osadené v systéme VEKO vydržia teploty do 35°C (nižšie výkony so stmievaním až 45°C)a špeciálne trubicové svietidlá až do 70°C.

Vlhké výrobné priestory, potravinárska výroba

Veko lineárny osvetľovací systém má ako jediný lištový systém na svete kompletné krytie IP54 a IP65 (svietidlá aj lištový systém). Na vyžiadanie je možné systém dodať vyrobený podľa štandardov HACCP a takisto aj s odolnosťou na chlór. V prípade vyhotovenia IP65 je možné systém umývať striekajúcou vodou alebo ho umiestniť do umývacích zariadení a iných priestorov s neustále tečúcou vodou a extrémne vysokou vlhkosťou.

 

0
Connecting
Please wait...
Napíšte nám

Prepáčte, ale momentálne niesme online. Napíšte nám a my vám odpovieme.

Vaše meno
* Email
* Pošlite nám správu
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Vaše meno
* Email
* Describe your issue
Sme online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?